شخصی با خودرو تصادف کرده و فرار کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۴ #75340722

باسلام و خسته نباشید
شخصی با خودروی من تصادف کرده و فرار کرده، اهالی محل تصادف شماره پلاک ماشین مربوطه را برداشته و در کلانتری صورت جلسه کردیم موقع رفتن به خانه ماشین طرف رو روی یدک کش دیدیم و عکس گرفتیم، خلاصه، پرونده ارجاع داده شد شورای حل اختلاف ۱۷۰ هزار پول واریز کردیم کارشناس شورا اومد تعیین خسارت کرد، خسارت ماشینم ۵۰۰ هزار شد بعد چند جلسه رفتن به شورا طرف زیر بار نمیره میگه خانومم ماشین رو زده دیوار ما هم از کلانتری صورت جلسه داریم ولی حالا میگه ۴۰۰ هزار میدم رضایت بدین، از یه طرف کارگرم نزدیک ۳۰۰ تومن باید از جیبم بذارم از طرف دیگه حقمه، اینم بگم اون محلی هم که زده دوربین بانک بوده و اهالی محل گفتن اگه شاهد خواستن میاییم شهدت میدیم،
میشه راهنماییم کنید
ممنون
راستی ماشین صاحب کارم بود امانت گرفته بودم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دعوایس خود را تا محکومیت طرف دعوا پیگیری نمایید و در صورت لزوم فیلم و استشهادیه شهود را نیز به پرونده اضافه کننید

پرونده را ادامه دهید در صورت وجود ادله ایشان محکوم خواهد شد

با سلام
با دادخواست در شورا محکوم به پرداخت خسارت میشه که باید بیمه پرداخت کنه

از ظریق شورای حل اختلاف و با استناد به شهادت شهود و مدارک و دلایل و تامین دلیل طرح دعوی نمایید

با سلام ایشان در شورا محکوم به پرداخت خسارت میشوند و خسارت هم از طرف بیمه پرداخت خواهد شد.

رضایت ندهید و پرونده راادامه دهید

با سلام و احترام
باارائه فیلم گرفته شده توسط دوربین مداربسته بانک و همچنین شهادت شهود، موضوع تصادف قابل اثبات است و ایشان باید رضایت شما را جلب نمایند.ضمنا مالک خودرو باید پیگیری موضوع شوند و یا اینکه از وی وکالت اخذ نمایید.