فسخ معامله خودرو به دلیل تدلیس فروشنده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۵۶ #75311

با سلام بنده حدود یک ماه پیش یک دستگاه خودروسمند خریداری کردم و فردای آن روز فروشنده سند قطعی رو برای من انجام داد.بعد از استفاده از خودرو متوجه شدم کیلومتر خودرو 100 هزار تا دستکاری شده است.و همچنین در زمان معامله خودرو خلافی خودرو 1.300.000 هزار تومان بود. ولی من با توجه به زمان قرارداد تعویض پلاک امروز رفتم خلافی رو بگیرم شده بود 1.800.000 هزار تومان. که 500.000 هزار تومان بیشتر بوده و فروشنده از پرداخت آن امتناع میکند .در ضمن خودرو دچار روغن سوزی نیز میباشد و همچنین دروغ های دیگری راجع به رنگ ماشین و تصادف به من گفته است. حالا فردا آخرین مهلت تعویض پلاک بنده نیز میباشد
سوال من از شما این است که اولا چطور میتوانم اینها را ثابت کنم ؟ و دوما شکایت در این مورد به نتیجه خواهد رسید یا نه؟ سوم اینکه با توجه اینکه تاریخ اتمام قرار داد فردا هست به مشکل نمیخورم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با توجه به تمامی این مواردی که ذکر کرده اید نسبت به فروشنده شکایت انجام دهید و اثبات آن با توجه به ادله اثبات دعوا شکل می گیرد