مزاحم تلفنی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۳۲ #75258796

سلام من چند روز پیش مزاحم یکی شدم که پیام دادم که اون رو بترسونم بهش یک روز رفته بودند مهمونی من پیام دادم بهشون که خونه شما اتیش گرفته حالا اگه شکایت کنه دادگاه چه حکم میده

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی در مورد مزاحمت تلفنی:
«هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.»

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا هوشیار باشید.

سلام در صورتی که ارتکاب جرم توسط شما به اثبات برسه به حبس و جزای نقدی محکوم می شوید

سلام
از آنجا که کیفر مرتکب جرم مزاحمت تلفنی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات در صورت شکایت شاکی حبس از یک تا شش ماه خواهد بود (ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی)، به نظر می رسد در صورت گذشت شاکی تعقیب کیفری و اجرای مجازات متوقف نخواهد شد به دلیل این که این جرم از جرایم عمومی است و ماده ۷۲۷ قانون مجازات اسلامی این جرم را در عداد جرایم قابل گذشت احصا نکرده است.

طبق ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی مزاحمت با تلفن یا دستگاههای مخابراتی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات حبس از یک ماه تا شش ماه دارد.که میزان آن به تشخیص قاضی است لذا جزای نقدی برای این جرم تعریف نشده است

مجازات حبس وجزای نقدی دارد که به تشخیص قاضی خواهد بود

با سلام ووقت بخیر
مجازات مزاحمت طبق قانون مشمول حبس و جزای نقدی می باشدکه قاضی تصمیم میگیرد.