حکم جلب واسه چک گرفته باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۱ #75248259

با سلام و خسته نباشین یکی از اشنایان میخواست گوشی بخره قسطی از من یک برگ چک گرفت برای ضمانت پیش گوشی فروشی ماهی ۲ تومن بده یک قسط شو نریخته از این ورم من ۶ ماه زندان بودم برای درگیری تو این مدت نبودم چک و برگشت زده و حسابام مسدود شده و حکم توقیف اموال و حکم جلب مو گرفته الان چی راهی هست که بتونم حسابام و باز کنم این چندتا قسط موندش و بده ناگفته نماند رویه چک من نزدم برایه ضمانت

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هرحال شما بایستی وجه چک را پرداخت کنید ، بعدا میتوانید به طرفیت مدیون اصلی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید ولی چنانچه در حال حاضر امکان پرداخت ندارید می توانید دادخواست اعسار مطرح نمایید.

باسلام وقتی چک به عنوان ضمانت میدهیدبامدیون فرقی نمیکنیدومیبایست بدهی مدیون اصلی رابپردازیدسپس ازمدیون اصلی مطالبه کنید،اگرحکم غیابیست،واخواهی کنیدوتقاضای جلب ثالث مدیون اصلی راانجاددهید

چون ضمانتی بوده چک باید وجه آن به دارنده پرداخت شود.

درود بر شما ،مستحضر باشید که به هرحال شما بایستی وجه چک را بپردازید، پس از آن میتوانید به طرفیت آشنای خود طرح دعوی مطالبه وجه نمایید.

سلام
شما ناچارا باید وجه چک را پرداخت نموده و بعد از پرداخت دادخواستی علیه خریدار گوشی ارائه نموده و وجوه پرداختی را مطالبه نمایید .
موفق باشید

سلام بعنوان صادر کننده چک مسیول پرداخت می باشید

با سلام. شما میبایست مبلغ اقساط رو پرداخت کنید و سپس به خریدار گوشی که اقساط رو پرداخت نکردند رجوع نمایید.