طلاق در دوران عقد، از جانب زوج به چه شکل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۶ #75228821

باسلام
من جوانی هستم که با دختری ازدواج کردم بدون شناخت از دختر فقط میدانستم خانواده خوبی دارد. بعد از ازدواج همسرم به من بی توجهی میکرد از او دلیلش را پرسیدم گفت من تو رو دوست نداشتم و پدر و مادرم مرا مجبور به ازدواج با تو کردند، گفت من در شهری دیگر تنها زندگی میکردم یکسال اما به پدر و مادرم گفتم هم خانه ای دارم آنها هم آمدند و دیدند دروغ میگویم گفتند حق نداری در این شهر بمانی دیگر و باید برگردی به شهر خودمان و در زمان برگشت تو خواستگار من بودی و گفتند چون تو پسر خوبی هستی باید با تو ازدواج کنم، الان هم من نتوانستم با این موضوع کنار بیایم و دلیل بی توجهی به تو این است.
بنظرتان من چکار کنم؟
هیچ علاقه ای دختر به من ندارد و من بازیچه شدم و گول خوردم. من یک پسر جوان هستم ابتدای راه زندگی.
کمکم کنید چگونه میتوانم جدا شوم ار این بازیچه ای که برایم ساخته اند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر با مشاوره خانوادگی و ...قابل اصلاح نیست با او توافق نمایید تااز مهریه و حقوق مالی خود بگذرد تا شما ایشان را طلاق دهید. به هر حال ایشان تمایل به زندگی ندارد و باید از ابتدا این امر را در میان میگذاشت که نگذاشته است و اگر شما نخواهید طلاق دهید ایشان به ای راحتی نمی توانند از شما طلاق بگیرند، پس اگر در تصمیم مصمم است با او در این خصوص به توافق برسید.

سلام
با یکدیگر تفاهم کنید بدون دخالت دیگران در زندگی تان توافقی از هم جدا شوید

سلام
اول، در صورت امکان همزمان به مشاور خانواده مراجعه کنید شاید راهی پیشنهاد نماید
دوم، از طریق طلاق توافقی اقدام کنید

با همسرتان توافق کنید برای مهریه و سایر حقوق مالی و به صورت توافقی جدا شوید .

طلاق حق مرد است ولی بایستی نصف مهریه را پرداخت کنید