مهریه خانم باکره چگونه محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۶ #75227364

با سلام
بنده سه ماه پیش با دختری عقد کردم اما هنوز به خانه خود نبرده ام، بنا به دلایلی ایشان دم از جدایی زدند و رفتند مهریشون که ۱۱۰ سکه است از طریق دفترخونه و ثبت درخواست کردن و احضاریش با ۱۰ روز مهلت بدست بنده رسیده است (هنوز اموال یا حسابم رو توقیف نکردن)
سوال: ۱. با توجه به باکره بودن ایشون، آیا نصف مهریه رو ایشون می تونه بگیره یا همش رو؟

۲.آیا اداره ثبت قبل از اقدام به توقیف اموال بنده ایشون رو به پزشکی قانونی می فرسته؟ برای اینکه مهریه نصف بشه چیکار باید بکنم؟

۳. پیشنهاد شما به عنوان وکیل در محتوای موضوع چیست؟ آیا به طور موازی دادخواست طلاق بدم (توانایی پرداخت نصف مهریه رو دارم)؟

سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام
۱ _ تا قبل از وقوع طلاق ایشان مالک همه مهریه میباشد .
۲ _ خیر . فعلا بحث نصف مهریه منتفی است .
۳ _ در صورت درخواست طلاق از ناحیه شما ، باید نیمی از مهر را پرداخت کنید تا صیغه طلاق جاری گردد .

سلام
۱ _ تا قبل از وقوع طلاق ایشان مالک همه مهریه میباشد .
۲ _ خیر . فعلا بهح نصف مهریه منتفی است .
۳ _ در صورت درخواست طلاق از ناحیه شما ، باید نیمی از مهر را پرداخت کنید تا صیغه طلاق جاری گردد .

بسمه تعالی . اگر ادعای زوجه در زمان قبل از عروسی این باشد که تا مهریه پرداخت نشود تمکین نمیکنم و یا مدعی مهریه برای تمکین باشد کل مهریه رو باید پرداخت کنید مشروط بر تمکین .. حال اگر مدعی طلاق باشد نصف مهریه به او تعلق میگیرد . اما جواب پزشک قانونی .. برادر من همینکه عقد کردید و هدوز عروسی نکردید و همه فامیل و خانواده زوجین در جریان هستند فرض باکره بودن دختر است . مگر زوجه مدعی خلاف آن باشد یعنی نیازی به پژشک قانونی نیست مگر زوجه مدعی شود که زوج نزدیکی داشته و ازاله بکارت صورت گرفته ..پیشنهاد بنده دادخواست اعسارو تقسیط از پرداخت مهریه رو پس از صدور اولین رای دادگاه شما تقدیم دادگاه کنید که بهترین حالت است زیرا
بنا بر دستورات مکرر ریاست قوه قضاییه قبلی و فعلی پرداخت مهریه رو قضات تا حد تمکن زوج یعنی در حدی که بتواند پرداخت کند باید تقلیل دهندو تقسیط کنند یعنی تمکن زوج ملاک تقسیط است . لذا نگران چیزی نباش برادر من . اما پیشنهاد بنده با توجه به تجربه سالها که در اختیار شما بگذارم و هیچوقت پشیمان نمیشی اینه که ، با توافق و با وسطاطت بزرگان فامیل اگر بنا بر طلاق باش.د از هم جذا شوید و اگر هم جدایی مد نظر نیست ،از این برادرت بشنو و برو دل خانمت رو بدست بیار و با هم برید سر زندگی . در کل مطلب رویه قضایی رو طی کردن اصلا به صلاح شما نیست . والله و اعلم .

با سلام
چنانچه باکره باشند نصف مهریه به وی تعلق میگیرد و ارجاع به پزشکی قانونی از وظایف اداره ثبت نیست اصلا به اداره ثبت ربطی ندارد

۱ . همش رو
۲ .در حیطه اداره ثبت نیست .
۳.اگرتقاصای طلاق دهید باید نصف مهریه راپرداخت کنید