سندی در دست نداریم و فقط انحصار ورثه داریم، بقیه وراث که تا بحال ارث برده اند مالکیت را بر اساس اظهار نامه ثبتی مشخص میکنند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #75219491

برای ارث زمین مادربزرگمان که تا بحال نگرفته ایم با داشتن انحصار ورثه که این ارث زمین به صورت مشاع میباشد و وراث دیگر حاضر به دادن ارث بما نیستند و در ضمن در دو پلاک که جز سهم ارث هست ما بوسیله شهادت سه نفر از وراث به عنوان مرده به مرده و خیارات قاضی محکوم به نداشتن سهم از آن دو پلاک شدیم در ضمن سهم مادربزرگ توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص شده است. در ضمن سندی در دست نداریم و فقط انحصار ورثه داریم و رای دادگاه مبنی بر اینکه در دو پلاک که شکایت کردیم سهمی نداریم. در ضمن بقیه وراث که تا بحال ارث برده اند مالکیت را بر اساس اظهار نامه ثبتی مشخص میکنند و مالکیت اینها بر اساس سابقه فروش آنها در زمان قبل انقلاب بوده است

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بر اساس اظهارنامه استناد به ارث بردن سایر وراث نمایید و با گواهی حصر وراثت نسبت به اخذ سند نیز اقدام نماید

با سلام وآروزی قبولی طاعات و عبادات
هموطن گرامی با توجه به اینکه قاضی رسیدگی کننده و صادر کننده رای قطعا بی دلیل و منطق و مدرک و مستند اقدام به صدور رای نخواهد داشت و اینکه طبق فرمایش شما در توضیحات خود اشاره کردید که به بی حقی شما رای صادر شده در حال حاضر به دنبال اثبات ذینفع و ذیحق بودن خود با دلیل و مستند محکمه پسند باشید.
در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با ارائه توضیحات بیشتر و یا مشاوره تلفنی پیگیر باشید . موفق و پیروز باشید