ادعای این را دارند که این شخص که سند به نامش هست سند را به نام آنها بزند آیا میتواند اینکار کند و مشکلی برایشان پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #75214100

یک دانگ زمین به صورت وکالتی فروخته شده و بعد از فوت صاحب زمین وراث نمیخواهند بفروشند و با وکالت تمامی وراث سندی به اسم یکی از وارثین زده شده و ایشان از خریدار شکایت کرده تا زمین را پس بگیرد که در مرحله دادگاه و رسیدگی است حال ۲ نفر از وراث ادعای این را دارند که این شخص ( که سند به نامش هست ) سند را به نام آنها بزند آیا (شخصی که سند به نامش هست) میتواند اینکار کند و مشکلی برایشان پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:ازنظر قانونی وقانون ثبت کسی که سند به نام او است صاحب ملک است،هرنقل وانتقالی می تواند انجام دهد،مگر خلافش ثابت شود.

با سلام
چنانچه مالک فعلی به طریق قانونی مالک گردیده ،می تواند به هرکس انتقال دهد .

اگر شخص از طریق وکالت نامه در زمان حیات مورث سند را به نام خود زده است دیگر مالک است و ادعای وراث بیفایده .

درود
اگر کسی که سند دارد مالک است هر نقل و انتقالی می تواند انجام دهد.

با درود سوال مجمل است، لیکن اگر شخصی که بنامش میباشد صحیحا مالک شده می‌تواند به هر شخص منتقل نماید.

درود بر شما، چنانچه پیش از فوت متوفی و ابطال وکالت، سندی به نام خریدار ثبت شده باشد، اقدام ورثه راه به جایی نخواهد برد.

سلام
اگر کسی که سند بنام او هست به طریق قانونی مالک شده است می تواند به هر کس که بخواهد ملک خود را معامله کند.