باعث بی ارزش کردن ان دستنویس شده و افراد دیگر نام برده در ان دیگر نمیتوانند برای دریافت سهمشان اقدام کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #75195670

متنی که بخشی از ان به دستخط مراقب یک سالمند نوشته شده باشد در یک دستنویس, برای چند نفر بجز فرزندانش مبنی. بر تقسیم بخشی از اموالش و توسط خود شخص متوفی پا نویس و تایید شده به همراه امضا و مهر و یک توضیح
مختصر مبنی بر میزان برابری هر چهار نفر سپس ان پرستار طمع کرده و پس از مرگ ان بیمار اقدام به دستکاری کرده باشد و در حال حاضر پس از اگاه شدن دیگران از این دستکاری متواری شده باشد... ایا در اصل باعث بی ارزش کردن متنی مبنی بر واگذاری اموال که بخشی از ان به دستخط پرستار بیمار. در یک دستنویس بین چند نفر بجز فرزندانش نوشته و تقسیم شده و توسط خود شخص متوفی پا نویس و تایید شده به همراه امضا و مهر و یک توضیح مختصر مبنی بر میزان برابری هر چهار نفر ....
سپس ان پرستار طمع کرده و پس از مرگ ان بیمار اقدام به دستکاری کرده باشد و در حال حاضر پس از اگاه شدن دیگران از این دستکاری متواری شده باشد... ایا در اصل باعث بی ارزش کردن ان دستنویس شده و افراد دیگر نام برده در ان دیگر نمیتوانند برای دریافت سهمشان ( که هر نفر ۷۰۰ میلیون تومام یباشد اقدام کنند؟), دستنویس شده و افراد دیگر نام برده در ان دیگر نمیتوانند برای دریافت سهمشان (که هر نفر ۷۰۰ میلیون تومان یباشد اقدام کنند؟),

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نوع الحاق دارد . بعضی از تخدیش و الحاقها میتواند باعث بی اعتباری سند شده و بعضی هم بی تاثیر است . البته با توضیحات شما و اظهار تردید قطعی وراث آن مرحوم احتمال تنفیذ سند بسیار بعید است .