چطورمی توانم حکم استقلال ازخانواده را ازدادگاه بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #75194239

سلام
دختری۲۰ساله ودانشجوهستم
من وپدرم اززمان کودکی ام به شدت باهم اختلاف داشتیم تاجایی که من درسن نه سالگی برای اولین باراقدام به خودکشی کردم وخاطرم هست که این تصمیم یکدفعه ای نبوده وازشش سالگی این تصمیم راداشتم(براساس خاطراتی که خودم ثبتشان کردم درهمان بازه ی زمانی)درسال گذشته به جهت بهبودروابط به صورت مخفیانه به روانشناس مراجعه کردم که ایشان علاوه براینکه مرابه دلیل افسردگی شدید به روانپزشک معرفی کردبه این موضوع هم پی بردندکه پدرمن ازسلامت روانی درستی برخوردارنیست پدرم تمام اعضای خانواده راازنظرروحی به انزواومراحلی شدیدازافسردگی کشانیده اوبه طرزبیمارگونه ای کنترل گراست ومن راازاصلی ترین حقوق انسانی ام که حق اختیاروانتخاب است منع کرده البته من این حقوق رادارم اماتاوقتی که خواسته هایم خواسته های ایشان باشدوگرنه بایدبه اجباربه حرف ایشان گوش کنم بارهابدون کوچکترین دلیل قانع کننده ای مرابه بدترین نحو زده که آخرین بار۱۴سال داشتم.
من درکنار ایشان به شدت احساس ناامنی وناراحتی دارم وحداقل ماهی یک تادوبارخواب می بینم یامن درحال قتل ایشان هستم ویاایشان درحال شکنجه وقتل من، این خوابهاازکودکی بامن بوده وبسیاردردناک است ازکنار ایشان بودن بسیاردردمی کشم ایشان ضربه های مهلکی به آینده ی شغلی وتحصیلی وروانی من واردآورده ومن هرگزحاضرنیستم لحظه ای بیشترباایشان زندگی کنم باتوجه به این توضیحات آیااین امکان وجودداردکه من بتوانم حکم استقلال ازدادگاه بگیرم؟
اگرچنین حکمی وجودداردممنون می شوم چگونگی به جریان انداختن این شکایت به طوررسمی رابرای بنده به صورت مختصرومفیدشرح دهید.
ازپاسخگویی شماپیشاپیش سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نیازی به حکم استقلال ازدادگاه ندارید . شما می توانید مستقل باشید و کسی مانع شما نیست .
باتوجه به اختلافات شدیدشما با پدرتان ، توصیه می گردد بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید