تعیین مقصر تصادف چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۹ #75183332

باسلام خودرو ۲۰۶ که با سرعت فجیهی در صورتی که داشت دنده عقب میرف به با ماشین من که ۲۰۷ هستش برخورد کرد وچون سرعت ان فجیح بود من با خودرو ساینا بقل به بقل برخورد کردم و چپ کردم و ساینا هم با پژویی برخورد کرد و کارشناس کروکی من را مقصر کرد به نظر شما تقصیرع منع

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در تصادفات رانندگی، تعیین مقصر با کارشناس تصادفات خواهد بود.در صورتی که فکر میکنید مقصر نیستید نسبت به کروکی که به شما ابلاغ شده اعتراض کنید تا مجددا کارشناسی شود.

در تصادفات رانندگی تعیین مقصر با کارشناس تصادفات خواهد بود

باسلام اعلام نمودن مقصر اصلی صحنه تصادف توسط افسر راهنمایی و رانندگی مشخص می شود که طی کروکی تنظیمی به طرفین ابلاغ می گردد. در صورتی که به نظر شما کروکی اشتباه است میتوانید اعتراض نمایید تلا به کارشناسان هیآت سه نفره کارشناسی ارسال گردد.

با سلام تعیین مقصر حادثه کاری تخصصی محسوب میشه و افسر کاردان فنی بر حسب صحنه تصادف و کروکی مقصر حادثه رو اعلام میکنن بهرحال ممکنه بعلت عدم رعایت فاصله شما مقصر شناخته شده باشید چنانچه اعتراضی ب نظر کارشناسی دارید تقاضای ارجاع به کارشناسی سه نفره بدید