خسارات دادرسی تا چه میزان قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #75129403

آیا نامحدود است یا حتما محدود به درصد خاصی از بهای خواسته است؟ مثلا اگر بهای خواسته ۱ میلیون تومان باشد حداکثر تا چه میزان می توان خسارات دادرسی را مطالبه کرد؟ مثلا آیا خسارات دادرسی میتواند حتی از بهای خواسته نیز تجاوز کند؟ منظورم از خسارات دادرسی شامل هزینه دادرسی و تعرفه دفتر خدمات الکترونیک قضایی و هزینه کارشناسی و هزینه ایاب و ذهاب خواهان و ... است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خسارات دادرسی محدودیتی ندارد و بنابراین هر خسارتی که جهت رسیدگی به دعوی شما متحمل شده باشید و برای اقامه دعوی ضرورت داشته پرداخت آن به عهده خوانده است

با سلام و احترام
براساس تعرفه هر سال مشخص می شود.

صرفا براساس تعرفه قانونی ،که ابتدای هرسال معمولا مشخص می گردد پرداخت خواهد شد .
این هزینه ها،حسب مورد در دادگاه ،شورا ،دادگاه کیفری متفاوت است.

با سلام
هزینه دادرسی طبق تعرفه هر سال دفاتر خدمات قضایی محاسبه و نسبت به خواسته تعیین درصد میگردد و نیز این درصد در پرونده های ارجاعی به شورای حل اختلاف ، دادگاه ، تجدید نظر ، اعاده دادرسی متفاوت است .و نیز از خود خواسته بالاتر نخواهد رفت .