معافیت تحصیلی در دوران دانشجویی به چه نحو است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۱۶ #75087902

سلام و خسته نباشید
دانشجوی کارشناسی پیوسته هستم اما در ترم ارفاقی از سمت نظام وظیفه دارم تحصیل میکنم

دو نیم سال ارفاقی نیاز دارم
آیا بعد از اتمام درس چون از یکسال ارفاق تحصیلی استفاده کردم، فرصت برای رفتن به مقطع بالاتر دارم؟

یا فورا باید خودم رو به نظام وظیفه فورا معرفی کنم؟

سپاس

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از قسمت نظام وظیفه دانشگاه جویا شوید

قانون نظام وظیفه در مواد ۳۱ و ۳۳ و ۳۴ مقرر می دارد:
ماده ۳۱ :

دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تایید آن وزارت و دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌های علمیه که در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا می‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف می‌باشند.
ماده ۳۳ :

صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذی‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع می‌باشد.
ماده ۳۴ :

دانش‌آموزان و دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول، در صورت ترک تحصیل، اخراج، انصراف یا فراغت از تحصیل، باید برای خدمت دوره ضرورت خود را معرفی نمایند. مقامات مسئول مکلفند صورت اسامی این قبیل مشمولین را با ذکر مشخصات کامل و نشانی و رشته تحصیلی به طور انفرادی، بدون تاخیر به سازمان محل ارسال دارند. فلذا شما می توانید تا پایان دوره کارشناسی و بلافاصله در صورت پذیرش تا پایان مقطع کارشناسی ارشد بصورت مجزا از معافیت هر دو مقطع استفاده نمائید به شرط عدم اخراج و ترک تحصیل و انصراف و یا فراغت از تحصیل