تنها زندگی کردن ایشان در شرایطی که در تمامی محل ما همه با خانواده هستند؛ منع قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #75085812

سلام وقت بخیر
ما در یکی از کلان شهرها حضور داریم. همسایه ای داریم ۶۷ ساله.
خانواده ایشان در تهران هستند و یکی از فرزندانشون هم در اروپا زندگی می کنند. علل زیر باعث میشه ایشان دست به کارهایی بزنند که آسایش را از بنده و خانواده ام گرفته:

۱- تنها زندگی کردن
۲- وابستگی به فرزندان؛ به خصوص فرزندی که در اروپا هست و کمتر میتونه از نزدیک دیداری داشته باشه.
۳- مصرف مواد به صورت تفریحی
۴- کهولت سن
۵- افسردگی
۶- اختلاف داشتن با خانواده بر سر زندگی در کدام شهر
۷- نداشتن سرگرمی ای که در طول شبانه روز به آن مشغول باشد و رفت و آمد بسیار به ندرت با اقوام خویش.

منزل ما ساختمان ۲ طبقه هست با یک واحد پیلوت که ما در طبقه بالا و ایشان پایین هستند و هر کدام از ۲ واحد مالک هستیم. ایشان با کوبش های عمدی (همراه با صدا) توسط هاون و ابزار مختلف در قسمت های مختلف واحد ایشان به بهانه شکستن گردو و خرد کردن غذای حیوان خانگی و کوبیدن درهای واحد خودشان و درهای مشترک ساختمان، هر روز باعث لرزش ساختمان و سلب آسایش ما می شود( علی رغم خواهش ما از ایشان، دقیقا در ساعات بعد ظهر و حتی نیمه شب ۱ بامداد، ۱۲ شب از سر لجبازی این کارها را انجام می دهند). همچنین در موارد جزئی که خسارت مالی سنگینی ندارد به وسایل ما آسیب می زنند و تخریب می کنند. کلا کارهای عجیب و غریب...

بنده با مادرم و خانواده زندگی میکنم ولی ایشان همونطور که عرض شد تنها، و فقط گاهی ۲ بار یا یک بار در سال همسر ایشان می آیند و ۱ ماه یا ۲ ماه هستند بعد می روند و ایشان کارهایی انجام می دهند که بنده نگران خانواده خودم هستم چون متاسفانه عقل ایشان رو به زوال هست و از دست ما برای کمک به ایشان کاری ساخته نیست همانطور که علم...

۱- به لحاظ مدنی تنها زندگی کردن ایشان در شرایطی که در تمامی محل ما همه با خانواده هستند و ایشان خانواده دارند ولی با ایشان نمی آیند زندگی کنند، منع قانونی ندارد؟ این مورد قابل اجرا به شورای حل اختلاف یا مراجع دیگر هست؟

۲- ثبت لرزش ساختمان و ایجاد سر و صدا توسط ایشان قابل پیش بینی نیست و فرصت ضبط و جمع آوری مدرک و همینطور امکان ثبت لرزش ساختمان نیست و اثبات به مراجع مربوطه کمی سخت می باشد. چطور این موارد را گزارش دهیم؟

لطفا با توجه به توضیحاتی که عرض شد، ممنون میشم در دو مورد بالا راهنمایی بفرمایید.

ممنون و متشکر از همه عزیزان مجموعه بنیاد وکلا

با امتنان فراوان
ارادتمند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان جرم مزاحمت می توانید از ایشان شکایت کنید

با سلام .در خصوص ایجاد مزاحمت و سر و صدا ضمن در اختیار داشتن مدارک ( تصویری ، صوتی ،...) می تواند از دو راهکار قضایی ارسال اظهار نامه و طرح دعوا در مرجع قضایی استفاده نماید .