برای اثبات بیع شفاهی چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۷ #75085609

با سلام احتراما - من شاکی پرونده می باشم - پرونده من الان از دادسرا رفته دادگاه - ده روز دیگه دادگاه دارم- من شکایت کردم تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع - من هیچ مبایعه نامه نداشتم - و به دادگاه گفتم ما بیع شفاهی کردیم - مدارک من فیش های بانکی به حساب متشکی عنه - و پیامک های که متشکی عنه به من داده مبنی براینکه آپارتمان پیش فروش به زودی آماده میشود - و تمام پیامک ها مبنی براینکه به من امید واهی که دراه آپارتمان ساخته میشود - و حتی در پیامک نوشته مثلا فلان مبلغ را به حسابم بریز داره آپارتمان آماده میشود - بعد مدتی فهمیدم همه دروغ بوده و فقط قصد داشته پول من را بگیرد و کلاه سرمن گذاشته - سوال من این هست که الان برای اثبات بیع شفاهی چه کار کنم - و الان چگونه دفاع کنم از ه خودم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه اثبات بیع شفاهی تهیه استشهادیه از افراد مطلع و معرفی ایشان به دادگاه است تا با ادای شهادت خود موضوع را ثابت نمایند . اسکرین شات و پیامهای مبادله شده میتواند به عنوان قرینه در کنار شهادت شهود موضوع بیع را به اثبات رساند .

با سلام و احترام
اگر کسی هست که شاهد انجام معامله بین شما است میتوانید معرفی کنید
در غیر این صورت به همان پیامک ها استناد کنید
دادگاه به وسیله ی همان حقیقت را احراز خواهد کرد