در صورت استخدام شدن و اطلاع سازمان از جرم کارمند چه اتفاقی رخ می دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۸ #75038

با سلام و خسته نباشید . بنده مدت دو سال است که به استخدام پیمانی یکی از سازمان های دولتی درآمده ام . متاسفانه در 16 سال پیش در انفوان جوانی و خامی در محفلی به جرم شرب خمر گرفتار و دادگاه و بقیه ماجرا که نگفتنش بهتر است . با توجه به اینکه در ابتدای استخدامی بنده گزینش شده و گواهی عدم سوء پیشینه موثر بنده صادر و استعلامات مکتبی و سیاسی بنده مشکلی نداشته . سوال اینجاست که اگر در طول مدت خدمت سازمان از این قضیه مطلع شود چه اقدام قانونی میتواند نسبت به بنده انجام دهد. آیا قانون به سازمان اجازه میدهد که نسبت به جرمی که سالها پیش از استخدام بنده بوده است بنده را مجارات کند. و اگر چنین اتفاقی افتاد بنده میتوانم از حقوق خودم دفاع کنم و اعاده حیثیت نمایم . با تشکر از راهنمایی شما .

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امری که پایان یافته باشد در دادگاه دیگر قابل رسیدگی نمی باشد زیرا حکم صادر و محکومیت اتمام یافته است و اداره نمی تواند شما را مجازات کند

موید باشید