آیا دیه بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #75025589

سلام من تصادف کردم چشمم ضربه خورده الان چشم چپم خیلی درد میکنه پزشک قانونی نامه داده برای چشم پزشک چشم پزشکم نوشته چشم راست با اصلاح عینک ۱۰/۱۰ می باشد چشم چپ با اصلاح ۱۰/۱۰ می باشد ایا دیه بهم تعلق میگیره چون خیلی درد داشتم رفتم پیشه یه دکتر دیگه میگه از بچگی چشمت ضعیف بوده ایا دیه تعلق میگیره بعد خواستم بدونم بار اول پزشکی قانونی ۲ ماه طول درمان نوشت سری جدید که رفتم نوشته صدمه ها نام برده خوب نشده ۳ماه دیگه طول درمان نوشت ایا طول درمانا دیه داره یا باید شکایت بکنم یا درصد شکستگی هارو بیش طر میکنن

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نسبت به جراحاتی که دیه مشخص دارد دیه تعلق گرفته و به نسبت عدم فایده از آن عضو یا همان طول درمان ارش تعلق میگیردد و کارشناس مربوط در این زمینه پزشک قانونی است

با سلام
طول درمان دیه ندارد
طول درمان بخاطر این داده میشود که در صورت وجود درد و آسیب و جراحت ، بار دیگر این اعضای آسیب دیده مورد معاینه قرار گیرد و نتیجه نهایی اعلام گردد