چکار کنم که به شرکت سهامی خاص که می خوام تاسیس کنم مالیات نخورد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #75016839

سلام من قصد ثبت شرکت دانش بنیان دارم میدونم اول باید یک شرکت سهام خاص ثبت کنم و بعدا درخواست ثبت شرکت دانش بنیان بدم.حالا اگر من شرکت سهام خاص تاسیس کنم اما اعلام کنم غیر فعال هستم برای اینکه مالیات بهم نخوره می تونم در خواست ثبت شرکت دانش بنیان داشته باشم؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این امکان وجود ندارد

سلام شما برای اینکار باید در اخر هزینه سالی مالی خود مالیات پرداخت کنید تا بتوانید ارزیابی صورت پذیرد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، خیر با اقدامی که گفتید شرایط دانش بنیان رو از دست خواهید داد، مالیات جزئی از تجارت محسوب میشه و اگه امکان تمهید مقدمات شرکت داری ندارید بهتره ورود نکنید

هر گونه فعالیتی مشمول مالیات خواهد بود لذا اقدامی متصور نیست

این کار شدنی نیست و مالیات در هر صورت شامل شرکت شما خواهد شد البته ب میزان درآمد شرکت

سلام. اگر اعلام کنید غیرفعال هستید ، امکان تبدیل به شرکت دانش بنیان ندارید زیرا برای ثبت شرکت دانش بنیان باید در این مرحله باید
رزومه مشخصی از شرکت
آخرین اظهارنامه مالیاتی مربوط به شرکت که برای سازمان مالیاتی کشور ارسال شده است
لیست بیمه شرکت و وضعیت حقوق و دستمزد و مزایای کارکنان شرکت را ارایه دهید و اگر ثابت شود فعالیتی نداشته اید، در عمل ارزیابی صورت نمیگیرد‌

سلام ثبت شرکت ، ارتباطی با مالیات ندارد مالیات شرکت ها بر اساس درآمد تعریف میشود . مسلما اگر درآمد نداشته باشید مالیات هم پرداخت نمیکنید ... (مالیات بر درامد )
و مالیات ماهیانه نیست مالیات نسبت به درامد سالیانه اخذ میشود یعنی در پایان سال مالی شرکت ...‌
بهتر است شرکت را ثبت کنید و اگر فعالیتی دارید از یک حسابدار خبره در تنظیم اسناد و دفاتررسمی و اظهار نامه مالیاتی مشاوره بگیرید .