میتوانم به اندازه طلبم سفته اجرا بگذارم یا باید اول شکایت کنم و بعد اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #75013171

با عرض سلام و ادب و احترام
بنده از کارفرمای خود جهت پرداخت حقوقم سفته به میزان کافی گرفته ام که تاریخ در ان قید نشده،کارفرما حقوقم را چند ماه است نداده ایا میتوانم به اندازه طلبم سفته اجرا بگذارم یا باید اول شکایت کنم و بعد اجرا بگذارم؟
من لیست اموال این شخص را نمیدانم که سندش به نام کیست
در ضمن جهت اجرا گذاشتن سفته ها به کجا باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا سفته را واخواست کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته را تقدیم دادگاه کنید

ابتدا میبایستی سفته را واخواست و سپس نسبت به آن اقدام کنید

با سلام
اگر در قرارداد استخدامی چنین چیزی پیش بینی شده است.
بتدا برای کارفرما اظهارنامه ارسال کنید و مطالبه حقوق معوقه خود را نمایید، در اظهارنامه با تعیین ضرب الاجل بیان کنید که در صورت عدم پرداخت، اقدام به اجرای سفته های شماره فلان که بابت تضمین پرداخت حقوق صادر شده است، می نمایید.
اگر با گذشت ضرب الاجل تعیین شده، حقوق شما پرداخت نشد.
سفته ها را واخواست نمایید به میزان طلبتان و دادخواست مطالبه وجه سفته بعلاوه تامین خواسته بدهید.
در تامین خواسته هم زمان با تقدیم دادخواست، مال توقیف می نمایید. دادگاه جهت توقیف مال نامه برای ثبت املاک، حساب بانکی و ... می دهد، اگر مالی از وی سراغ داشته باشید بهتر و الا مجبور به اخذ استعلام از تک تک مراجع می شوید.

درود
اگر سفته ها جهت ضمانت داده شده و در قراردادتان درج شده که در صورت عدم پرداخت واخواست و به اجرا گذاشته شود اقدام کنید.