بر علیه رییس حفاظت اطلاعات می توان اعاده ی حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۶ #74987005

فرماده حفاظت اطلاعات یک یگان نظامی اگر بر علیه شخصی نامه رسمی تنظیم کند و نتواند ادعای خود را در اخازی و گرفتن رشوه ثابت کند می توان در دادگاه بر علیه ایشان اعادیه حیثیت نمود یا چون مسیول یک سازمان نظارتی هس نمی توان چنین دادخواستی داد

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات هر جرمی وجود سوء نیت لازم است که در صورت اثبات سوء نیا شخص میتوانید اقامه دعوی نمایید

در صورتی که بتوانید سو نیت وی را احراز نمایید می توانید به جرم افترا علیه ایشان شکایت کنید

سلام
در صورتی که بتوانید ثابت کنید که اولا شکایت واهی بوده و ثانیا قصد از شکایت ایذاء شما بوده، می توانید شکایت افترا طرح نمایید که البته اثبات موضوع دوم در عمل دشوار است.
ضمنا ممکن است بتوانید از ایشان تحت عنوان سوءاستفاده از اختیارات شغلی نیز شکایت نمایید.

با سلام..
در صورتیکه در خصوص موضوع اتهامی و جرمی که به شما نسبت داده شده بود، از جنابعالی رفع اتهام شده و حکم دادگاه منجر به برائت قطعی شما صادر گردیده باشد..
در اینصورت با احراز سوءنیت مفتری علیه شما، نی توانید علیه مشارالیه صرفنظر از مقام و موقعیت وی، طی شکوائیه ای تحت عناوین افترا و تشر اکاذیب (اعاده حیثیت) اقدام به طرح دعوی کیفری نمائید..
موفق باشید..

با سلام
در صورت احراز سونیت و طرح موضوع از جانب ایشان از منظر جرم انگاری علیه شما ( و نه صرفا یه گزارش اداری ) امکان طرح شکایت علیه وی وجود دارد .

درصورت اثبات سوء نیت بله میتوانید شکایت کنید

بله در صورتیکه نتواند ادعای خود را با شواهد و مستندات ثابت کند و شما در این مورد از خود رفع اتهام کرده و رای بنفع شما صادر شود جرمی ک ب شما نسبت داده شده در صورت همراهی با سونیت مصداق افتراست و می توانید علیه ایشان فارغ از سمتشان شکایت و اعاده حیثیت نمایید