متوجه شدم ایشان هنوز یک ریال از اقساط معوق و جریمه را پرداخت نکرده, از چه طریقی اقامه دعوا کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #74937665

باسلام و احترام
بنده اسفند ۹۷ خودرو اقساطی را از یک فرد خریداری کردم در لحظه معامله قرار شد من مبلغ پیش پرداخت او را پرداخت کنم به او و مابقی قسط را خودم بر عهده بگیرم
ایشان در روز معامله شفاها گفت که پیش پرداخت ۳۵ میلیون تومان بوده و از بنده این مبلغ را تقاضا کرد و ادعا کرد که تمام اقساط قبلی پرداخت شده و هیچ قسط معوقی ندارد
معامله را عصر پنجشنبه در گالری ماشین قولنامه کردیم و روز شنبه در محضر وکالتی تعویض پلاک و انتقال سند را به من داد
چند ماه اول من مبلغ اقساط را به کارت پدر ایشان میفرستادم و ایشان با مراجعه به نمایندگی مبلغ را پرداخت میکرد مدارک پرداخت هم موجود میباشد .
بعد از چند ماه از بنده خواست خودم اینترنتی اقساط را پرداخت کنم. بنده با مراجعه به سایت خودرو متوجه شدم که فروشنده اقساط معوق داشته و اتفاقا جریمه هم شده همان ماه بعد از پرداخت قسطم به ایشان اطلاع دادم و گفتند که بله ماه آینده پرداختش میکنم
از آن تاریخ تا الان به دلیل عدم پرداخت بدهی معوق ایشان ۷۲۵۰۰۰۰تومان جریمه و قسط معوق افزایش یافته و اینماه به خاطر تاخیر فراوان اخطاریه توقیف خودرو از طرف شرکت فروشنده اعلام شده . بنده با مراجعه به نمایندگی و سایت متوجه شدم اولا ایشان هنوز یک ریال از اقساط معوق و جریمه را پرداخت نکرده و دوما مبلغ پیش پرداخت این خودرو که ایشان پرداخت کرده بود نزدیک به ۱۹ میلیون تومان بوده نه ۳۵ میلیون تومان
بنده الان با این خودرو در تاکسی اینترنتی مشغول به کار هستم و با توقیف این خودرو امرار معاش خانواده ام به خطر می افتد
راهنمایی شما چیست از چه طریقی اقامه دعوا کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها با پرداخت بدهی ها میتوانید از توقیف خودرو جلوگیری نموده و سپس طی دادخواست حقوقی مطالبه مبالغ پرداختی را بنمایید .