با اقامه دعوی،به صورت دو مرتبه علیه یک نفر، آیا خوانده میتواند به دفتر دادگاه اطلاع دهد یا ایراد قانونی بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #74915124

سلام
اگر دعوایی با خواسته مطالبه خسارت از املاک مشاعی علیه یک نفر در یک دادگاه دو بار اقامه شود( با فاصله زمانی مشخص) و دفتر دادگاه هم برای هر کدام وقت رسیدگی جدا قرار داده باشد از نظر رسیدگی قاضی چطور این دو دعوا را رسیدگی می کند؟
آیا خوانده وظیفه ای در این خصوص دارد؟
مثلا به دفتر دادگاه اطلاع دهد یا ایراد قانونی بگیرد و در هر صورت راه قانونی آن چیست؟
چرا در سیستم ثبت دادگاه دو دعوا با خواسته مشابه و خواهان مشابه علیه یک خوانده در دو پرونده جدا ثبت میشه و از موازی کاری جلوگیری نمیشه؟
ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه رسیدگی یا قبل از آن طی لایحه ای ایراد امر مطروحه وفق بند ۲ ماده ۸۴ قانون ایین دادرسی مطرح نمایید