پیگیری پرونده کلاهبرداری مرحوم پدرم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۹ #74911544

با سلام و عرض خسته نباشید
پدر بنده در سال ۱۳۸۶ خانه ۱۰۰ متری خود را به قیمت ۵۰ میلیون تومان فروخته و بابت پیش خرید آپارتمان در پروژه شرکت انبوه سازان ------------ مبلغ ۴۰ میلیون تومان بابت خرید آپارتمان به شرکت می پردازد.
که بنا به دلیل ناتوانی در سیستم نظارت ، شرکت مذکور پول های دریافتی از مردم را برداشته و فرار می کند. حال بعد از گذشت ۱۳ سال و فوت پدر و مادر بنده به علت آسیبهایی که از بابت فروش خانه شان دچار شدند فوت کرده و بعد از ۱۳ سال تنها ارثی که برای من و دو خواهرم گذاشته بودند در دادگاههای تجدید نظر می چرخد و می چرخد و من و ۲ دوخواهر یتیم در ازای اینکه حداقل پول واریزی پدر مرحوممان با سود سالیانه اش را حداقل به ما بپردازند که هیچ ما نمیدانیم اصلا چه باید بکنیم. و شکایت به کجا ببریم. تنها چیزی که برای ما مونده یک شماره پرونده و یک شماره قرارداد می باشد و بس به جای اینکه خانه ۱۰۰ متری پیش خرید پدرم در محله پونک به ما برسد. ممنون میشم کسی راهنماییم کند. --------------------

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث پدرتان می توانند علیه شرکت بخواسته مطالبه وجه دادخواست ثبت کنند

با سلام بعداز انحصار وراثت میتوانید با ارائه ان پیگیری کنید

سلام با در دست داشتن شماره پرونده به شعبه مراجعه وپیگیری نمایید و میتوانید وکیل معاضدتی بگیرید

شما علیه سازنده دادخواست مطالبه وجه بدین

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است به نظر می‌بایست جویا شوید سرنوشت پرونده به کجا ختم شده، لیکن براساس آن اقدام حقوقی انجام دهید.

به عنوان وارث می توانید علیه سازنده دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

با سلام
موضوع مذکور مستلزم بررسی جمیع جوانب از جمله قرارداد با شرکت سازنده می باشد لذا مشورت با وکیل دادگستری به صورت تخصصی پیشنهاد می گردد .