امکان شکایت تسویه سنوات سالیانه در سال بعد با نرخ سال قبل

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳ #74823409

با سلام، در شرکتی کار می‌کنم که پایان سال تسویه نمی‌کنه و سال بعد طی چند فقره با حقوق سال قبل محاسبه می‌کنه. می‌خوام بدونم قانون بابت سنوات سالیانه یا پاداش سنوات چه مواردی منظور کرده؟ میشه شکایت کرد و یا بعد از اینکه از شرکت رفتم اقدام به شکایت بابت نحوه محاسبه سنوات کنم؟ ضمنا قبل از اینکه پرداخت کند از پرسنل امضا می‌گیرد. با تشکر.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانیدهر زمان از طریق اداره کار شکایت نمایید

با سلام
می توانید در اداره کار به طرفیت کارفرما راجع به مطالبه کلیه حقوق معوقه شکایت طرح کنید.

سلام وقت بخیر
۱-سنوات را باید از بیمه سوال کنید.
۲-بله قابل پیگیر است. بر علیه کارفرما از باب سنوات خدمتی و عیدی و پاداش و...شکایت کنید.

با درود ، عمل کارفرما طبق قانون جدید ، غیر قانونی است ، میتوانید از اداره کار بر علیه کارفرما بابت سنوات خدمت و عیدی و پاداش و حق مرخصی و تمام حقوق کارگری که تا حالا پرداخت نکرده، مطرح نمایید

بله میتوانید شکایت کنید و مطالبه وجه نمایید.