چطور میتونم قرار تامین خواسته برای حساب های بانکی و ماشین و ملک اگر به نامش باشه بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #74816230

درود بر شما
وقت بخیر
بنده درحال حاضر عقد هستم و بعلت مسائل اخلاقی قصد جدایی دارم. ولی میخوام قبل از طلاق و بدون اطلاع قبلی مهریه ام رو اجرا بذارم. از دارایی منقول و غیرمنقول همسرم اطلاعی ندارم.
ضمنا مهریه خیلی ناچیز هست ۱۴ عدد سکه. ۵۰ مثقال طلا. ۲ دانگ خانه که فقط در قباله ذکر و چیزی به نام من نشده.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص ۲دانگ اگر پلاک‌ثبتی دارد الزام با انتقال رسمی دهیدوبقیه را ازطریق اجرای ثبت محل وقوع ازدواج استعلام های لازمه را بگیرید

سلام و درود
دودانگ منزل را میتوانید در صورتی که پلاک ثبتی دارد الزام به انتقال رسمی را بخواهید.
بابت بقیه مهریه هم میتوانید از طریق اجرای ثبت محل وقوع ازدواج استعلام های بانکی و ثبتی و راهور برای خودرو بگیرید و در صورت پیدا شدن مالی توقیف کنید.

سلام امکان اطلاع سخت می باشد نیاز هست به دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه کرده و گواهی لازم جهت اجرای مهریه به اداره ثبت اسناد گرفته تا درصورت وجود اموال بنام زوج نسبت به توقیف ان اقدام گردد.