آیا با این شرایط همانند وصول طلب حساب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #74796882

با سلام و تشکر از زحمات همه وکلا محترم
یک فقره چک که متعلق له همسرم بوده را به دوستم جهت معامله دادم و رسید از ایشان دارم که باید خودش پاس نماید. ولی ایشان در موعد چک نداشتن و چک برگشت خورد. لذا مجبور شدم خودم پاس کردم. ایشان وعده چند بار دادن ولی انجام ندادن. رسید از ایشان دارم که چک پاس کند و مبلغ ۱۵ تومن هم طلب کارم ازش. ایا خودم میتوانم شکایت کنم. و هزینه دادرسی ایا با این شرایط همانند وصول طلب حساب میشه چک ۵۴ م تومنه حدودا چقد میشه. ندارم که واریز کنم ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با توجه به رسیدی که از دوستتان دارید می توانید علیه ایشان دعوی مطالبه وجه اقامه کنید و هزینه دادرسی آن اگر مبلغ مورد مطالبه ۲۰ میلیون تومان باشد دو درصد به مازاد بر ۲۰ میلیون تومان ۳ درصد است ضمنا بهتر است خودتان و همسرتان با هم دادخواست تقدیم کنید تا مشکلی از این جهت که چه کسی ذینفع است برایتان پیش نیاید

امکان طرح دعوی برای مطالبه وجه را دارید . البته باید هزینه دادرسی را نیز به ماخذ ۵۴ میلیون ابطال فرموده یا درخواست اعسار از هزینه دادرسی را طرح کنید .

با سلام
بله با دست نوشته ای که در دست دارید میتوانید دادخواست مطالبه دین بدهید و اگر برای کل مبلغ رسید دارید که جمعا ۵۴ م میباشد بایستی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و تعرفه را از ایشان جویا باشید.