آیا میتوان سفته را استرداد کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۹ #74782893

سلام
به دلیل کامل نبودن سوالم مجبور شدم دوباره سوالم را مطرح کنم
کارگری ناخواسته و ندانسته یک سفته ۱۰ میلیون تومانی به کار فرما داده و ۳ ما قرار داد کرده با کارفرما و هیچ گونه بیمه ای هم گارگر نشده از طرف شرکت
و حالا کارگر مریض شده و پزشک دستور چند ماه استراحت بدون کار داده و کار فرما سفته را به اجرا گزاشته و کارگر توانایی کار ندارد و مدت زمان قرارداد ۶ ماه است که به پایان رسیده و کارگر همه تعهدات خود را انجام داده
حالا باید چه کرد؟
(سفته را کارفرما گرفته و گارگر امضا کرده).
حتی یک کپی از آن قرارد سه ماهه به کار گر نداد
تا هیچ گونه مدرکی علیه خود به جای نزارد

مشاوره حقوقی سفته
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سفته برای ضمانت حسن انجام کار بوده و کارگر بتواند با ارائه مستندات و شواهد و همان قرارداد آنرا اثبات نماید در اینصورت میشود دادخواست استرداد سفته داد

سلام

سفته باید بابت حسن انجام کار باشد تا از طرف کارفرما مشمول دخل و تصرف عمدی قرار نگیرد در غیر اینصورت یک نوع مطالبه از جانب کارفرما یا هر شخص دیگری قرار می گیرد.

بابت سفته به اجرا گذاشته درخواست اعسار و تقسیط را مطرح نمایید. چون راه دیگری وجود ندارد.

و کارگر می تواند دادخواست حقوق و مزایای خود را از اداره کار بطرفیت کارفرما مطالبه نماید

اگر دلایلی دارید برای اینکه ثابت نمایید سفته از حیث ضمانت بوده می توانید دادخواست استرداد را تقدیم نمایید

چنانچه اثبات شود که سفته برای تضمین حسن انجام کار بوده است بله می شود استرداد آن را مطالبه نمود

شما باید ضمانتی بودن را اثبات نمایید ودعوی تقابل استردادلاشه سفته تقدیم کنید

با سلام و ادب
با شهادت شهود می توانید ضمانتی بودن سفته را اثبات نمایید در این صورت قابل استرداد است.

با سلام
به لحاظ امانی بودن سفته میتوانید مراتب را ضمن ارسال اظهارنامه رسمی به کارفرما اعلام و تقاضای استرداد آن را نمایید.