آیا دخترم که ۸ سال و ۴ ماهش هست میتونه از پدرش شکایت کنه یا خود بنده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۲ #74758992

با سلام
من و همسرم جدا از هم زندگی میکنیم و همسرم حاضر به طلاق نیست و دخترم به من که مادرشم وابسته س. و پدرش گاهی با زور و گریه دخترمو میبره. آیا دخترم که ۸ سال و ۴ ماهش هست میتونه از پدرش شکایت کنه یا خود بنده؟ واقعن از پدرش میترسه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید اقدام نمایید و با این عنوان که مصلحت کودک در زندگی کردن با مادر است حضانت ایشان را دریافت نمایید ولیکن پروسه ای طولانی است پس بهتر است تا ۹ سالگی صبر کنید و از آن به بعد این اختیار با خود دختر است که با چه شخصی زندگی کند و چه کسی را ببیند یا نبیند و دیگر پدرش نمیتواند باعث آزار و اذیت ایشان شود .

اگر دختر شما به سن نه سال کامل قمری برسد از سن حضانت خارج بوده و مجبور به دیدن کسی نیست.

سلام
دختر شما بعد از سن بلوغ ۹ سال قمری که شاید وارد آن شده باشد می تواند خودش انتخاب کند چه کسی را ببیند یا نبیند