ارتباط ماده ۷ و ماده ۹۶۳ قانون مدنی چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۳ #74731834

یک تحقیق حقوقی دارم که استاد ازمون خواسته و متاسفانه هرچقدر جستجو کردم به نتبجه ای نرسیده ام لطفا پاسخ بدین ممنون

مشاوره حقوقی مطالعات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۷ قانون مدنی در خصوص اتباع خارجی مقیم ایران می باشد.

بادرودوسلام پاسخ این سوال دراین مقوله نمی گنجد.

درود
ماده ۷ درمورد احوال شخصیه غیر ایرانی که در ایران سکونت دارن
و باتوجه به این توضیح این دوماده رو باهم مقایسه و نظرات خودت قید کن

بنام خدا،پاسخ این سوال در این مقال نمی گنجد.

باید خودتون استدلال کنید اینجا برای رسیدگی به سوالات حقوقی عمومی هست نه پاسخگویی به سولات دانشجویان

باسلام
اینجا محل مشاوره است نه تدریس

با درود با احدی همکاران ارتباط برقرار نمایید تا به شما کمک کند.
پاسخ از حوصله این مجال خارج است.