یک قاضی به راحتی حق بنده را ضایع کرده، چگونه می توانم این موضوع را پیگری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #74704846

با سلام
بنده یک سال پیش از فردی به خاطر طلب مالی شکایت کردم و با توجه به عدم حضور ایشان در جلسه دادگاه رای به صورت غیابی صادر و قطعی گردید. بعد از آن با گرفتن حکم جلب، ایشان را بازداشت نمودند اکنون پس از گذشت یک سال طرف درخواست واخواهی داده و قاضی درخواست واخواهی را قبول حکم بازداشت ایشان را باطل نموده و ایشان آزاد شدند. لازم به ذکر است ایشان در جلسه واخواهی هم شرکت نکرده و رای واخواهی به نفع من صادر شد اما چه فایده ایشان آزاد هستند و من با داشتن حکم جلب هیچ دسترسی به اون ندارم و برگشتم به نقطه اول. سوال من این است چرا باید یک قاضی به راحتی حق بنده را ضایع کند و در حال حاضر چگونه می توانم این موضوع را پیگری کنم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱. قاضی پرونده طبق قانون عمل نموده است.
۲.اگر دسترسی به فرد محکوم ندارید میتوانید از طریق اجرای احکام دستور جهت گرفتن استعلام سه گانه اقدام کنید.

کاربر گرامی متاسفانه در قانون هیچگونه اخذ ضمانتی برای قرار قبولی واخواهی پیش بینی نشده است و این مورد مشابه شما بسیار مورد گلایه طلبکاران است و قاضی محترم آن شعبه نیز طبق قانون به وظیفه خود عمل کرده است.شما نیز اگر دسترسی به محکوم علیه ندارید از طریق واحد اجرای احکام دستور توقیف اموال(حساب بانکی-خودرو-ملک-مخابرات) طرفتان را بخواهید.موفق باشید.