مطالبه ی حق که توسط شریک پرداخت نمی شود.

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۳ #747

شریک من بعد از فروش دستگاه که مشتری پول را به حساب او ریخت به دلیل بروز اختلاف میانمان حاضر به پرداخت حق من نمی باشد. راهکار چیست؟ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قرارداددرخواست مطالبه درمحل اقامت خوانده دهید

شما می توانید طبق قرارداد فی مابینتان مطالبه وجه پرداخت شما را از دادگاه محل اقامت طرف مقابل نمایید

طبق قرارداد فی مابینتان از دادگاه محل اقامت طرف مقابل مطالبه کنید

با سلام

شما می توانید طبق قرارداد فی مابینتان مطالبه وجه پرداخت شما را از دادگاه محل اقامت طرف مقابل نمایید

موفق باشید