بااین شرایط بهم نفقه تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۱ #74669565

سلام ببخشید من چندروزدیگه جلسه اول شورا برای نفقه دارم.درضمن حکم عدم تمکینم اومده ک باید تمکین کنم ومن هم گفته بودم ک حاضر ب تمکینم. بمن گفتن بااین شرایط بهم نفقه تعلق میگیره. میخواستم درمورداین و البته اینکه دراون جلسه چی بگم ک کمکم کنه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اعلام آمادگی برای تمکین کنید تا ناشزه شناخته نشوید

برای بررسی اینکه در جلسه چه دفاعی بشه باید با وکیل دادگستری مشورت بگیرید، چون در هر کیس یک سری موضوعات متفاوتی وجود دارد.

با سلام،بگویید تمکین میکنید و در عمل هم تمکین کرده تا در اجرای احکام‌ نشوز شما اثبات نشود.

با سلام. در اون جلسه به صراحت بگید که تمکین میکنید و اینکه این کار رو باید انجام بدید تا احرازش صورت بگیره. و در اینصورت مستحق نفقه میشید.

با سلام  گفتن به تمکین باعث حق نفقه برای شما نمی شود شما باید با مشاور به منزل مراجعه نمایید و تمکین شما محرز شود در خصوص اینکه در دادگاه چه بگویید باید مشاوره داشته باشید که تمام ابعاد آن بررسی شود

سلام
در جلسه بگویید که حتما تمکین میکنید تا مانع از صدور گواهی نشوز برای شما شود

با احترام در صورت تمکین نفقه به شما تعلق می گیرد