آیا وقتی دادخواست اعسار رد شد از طرف دادگاه میشه اعتراض زد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #74634457

باسلام

سوالی داشتم در مورد اینکه آیا وقتی دادخواست اعسار رد شد از طرف دادگاه میشه اعتراض زد به رد دادخواست اعسار؟
در صورت قبولی اعتراض آیا پرونده به تجدید نظر خواهد رفت؟
این مدت را متهم در زندان خواهد بود یا اگر آزاد باشد فعلا جلبش صادر نمیشود و به زندان نمیرود؟
و سوال آخر اینکه کدام پرونده هارو میشود به دیوان عالی کشور فرستاد و در چه صورتی؟
مثلا من مرتکب هیچ گونه ضرب و جرحی نشدم ولی خانمم شکایت کرده اگر محکوم به پرداخت دیه شدم میتوان پرونده ام را جهت اعتراض به دیوان عالی کشور بفرستم؟
چون واقعا اینکارو نکردم میخوام ببینم راهی هست تا مرحله آخر برای دفاع از حق خودم برم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن احترام به نظر همکار گرامی، دادنامه بدوی صادره در خصوص رد اعسار تا قبل از قطعیت دادنامه اعسار قابل اعتراض می باشد و در دادگاه تجدیدنظر به ان رسیدگی می شود و چنانچه درخواست اعسار در مهلت ده روزه اجراییه ثبت شده باشد جلب نمی شوید

با سلام ووقت بخیر
اصولا قطعی می باشد و نمیتوان اعتراض کرد و درزمان پرداخت میتوان تعدیل زد وطب ققانون آرایی را که شامل اعاده دادرسی می باشند به دیوان عالی کشور ارجاع داده میشوند طبق ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری .