آیا می توان این پرونده را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۷ #74607437

با سلام و خسته نباشید
همان طور که استحضار دارید جهت ثبت اختراع و علائم تجاری در مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد نیاز به ثبت نام و تاییدیگه گواهی امضا به وسیله دفاتر اسناد رسمی می باشد که پرتابل جهت ارسال اظهارنامه فعال شود
سال گذشته این ثبت نام را انجام دادم و پرتابل فعال شد و جهت ثبت یک پرونده اقدام کردیم اما اداره برای استعلام اینکه پرونده نو و جدید است ، پرونده ما را به یک مرکز دانشگاهی ارجاع داد ولی متاسفانه داوران هیئت علمی ان دانشگاه بدون دلیل قانع کننده پرونده را رد کردند و به دفاعیه ما توجه نکردند که ما هم اعتراض خودمونو ثبت کردیم و درگیری بین من و مرجع مربوطه شکل گرفت که در انتها بنابر قانون اداره ابلاغیه رد صادر و پرونده جهت رای نهایی به کمیسیون ارجاع داده شد که گفتند حجم پرونده های رد بالاست و ۴ سال اینده پاسخش میاد که باز هم برای بررسی ارسال خواهند کرد به یک دانشگاه دیگر ، که من در پاسخ به تصمیم کارشناس مکتوب کردم که ایا می توان این پرونده را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کرد چون با روند فعلی از هر ۱۰۰ پرونده ۱۰ عدد به ثبت نهایی می رسد و ثبت اظهارنامه با این روند طبیعتا اشتباه است چون دانشگاه مربوطه ذی نفع نیست و به مکانی هم پاسخگو نیست . مدارک دانشگاهی ملی و بین المللی هم پیوست کردم و با مدارک قانع کننده نوشتم که اظهارنامه بی دلیل رد شده است چون این روند اشتباه است و طبق ماده فلان اداره پروند ما جدید و نو است ، بعد از چند روز پرتابل اینجانب به وکیل تغییر پیدا کرده و جلوی مشخصات هویتی بنده نوشته شده وکیل / مالک در صورتی که بنده ادعا وکیل بودن یا وکالت نکردم وهمین طور امکانات وکلا هم برای حساب من فعال شده است که قابل تغییر نیست .می خواستم بپرسم دلیل این کار چی میتونه باشه ؟ چون من حقوقی نیستم طبیعتا از امکانات جدید پرتابل نمی توانم استفاده کنم الان حساب من بیشتر شبیه دفترخانه است و فقط هم برای من این طوری شده .
بنظرتون با توجه به اینکه این مشکل از طرف خود سازمان می باشد ایا در اینده امکان دارد برای من مشکل ساز شود ؟

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مشکلی پیش نمی آید. شما دخیل نبوده اید. موفق باشید