شکایت تحصیل مال نامشروع نموده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #74604582

با سلام.
ورزشکار و مربی بین المللی و قهرمان جهان هستم.در اقلیم کردستان عراق فعالیت ورزشی داشتم.مبلغ ۱۰۰ هزار دلار بابت دستمزد طلب داشتم. سال ۹۶ برای گرفتن اون مبلغ و تاسیس یک مجموعه ورزشی در همان کشور سفری داشتم به این منطقه. که به محض ورود به ان کشور به ظن واهی همکاری با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستگیر شدم .به مدت ماه بازداشت غیر قانونی و شکنجه رو تحمل کردم تا بلاخره با اقتدار مسولین کشور آزاد و در مرز به نیروهای امنیتی کشور تحویل داده شدم.به دلیل اینکه دیگر نمیتوانم به اقلیم سفر کنم برای دریافت طلبم بعد از دو سال اقدام کردم.و انها اعلام کردن که از طریق شخصی در ایران پول بنده را پرداخت خواهند کرد.چون اونها هم به دلیل ترس از دولت خودشون که مارک همکاری با من بهشون نخوره. از طریق شخص ثالث که من اصلا نمیشناختم در ایران در دو مرحله به فاصله ۱۲ روز یک سوم پول رو به صورت ریالی به حساب همسرم واریز کردن.شماره شبای همسرم رو دادم چون در اون لحظه شبای خودم در دسترس نبود.بعد از واریز پول یک اقرارنامه جهت مبالغ واریزی به حساب همسرم در حضور چند شهود گرفتم که مبالغ واریزی از بابت بدهی قبلی میباشد. اثر انگشت و امضا..حالا بعد از چهار ماه رفته شکایت تحصیل مال نامشروع کرده..گفته تبعه عراقی به من زنگ زده گفته میلگرد خریدیم پونصد میلیون کم داریم تو واریز کن شریک شو !! بعد از واریز پول فلانی (یعنی من) بهش زنگ زدم..در اظهار بعدیش گفته از طریق تبعه عراقی من و شناخته من بهش زنگ زدم گفتم میلگرد خریدم برای صادرات به عراق یک میلیارد پول کم دارم تو واریز کن!!!!(ایشون رو ۱۲ روز بعد از اولین واریز دیدم)حالا بازپرسی همسر بنده رو خواسته!!!!! خانم من نه ایشونو دیده نه میشناسه نه چیزی!!!! نظر شما چیه؟ چه دفاعی مناسبه ..ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق اسناد و مدارک فعالیت ورزشی تون در کردستان عراق و مکالماتتون با کار فرما در ارتباط با وصول طلب و معرفی شخص ثالث در ایران ، رابطه بین شخص واریز کننده و کارفرمای شما در عراق را ثابت کنید تا از این طریق منشاء واریزی به حساب همسرتون مشخص بشه ...