از من شکایت کیفری شده و حسابم مسدود آیا امیدی به تبرئه من هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۶ #74552819

سلام و عرض ادب
من یک گوشی موبایل در سایت دیوار آگهی کردم که مورد کلاهبرداری یک نفر شیاد قرار گرفتم
شخص مورد نظر به بهانه اینکه من گوشی رو براش ارسال کنم شماره کارت من رو گرفت و بعد گویا به بهانه فروش و ارسال کالایی دیگر به مالباخته بعدی (که در شهرستان بوده) به او گفته به حساب من مبلغی حدود سه میلیون واریز کنه ( یعنی اون شیاد خودش رو صاحب حساب جا زده و من از همه جا بی خبر وقتی پول به حسابم اومد گوشی رو براش در تهران ارسال کردم ) حالا اون مالباخته که در استان جنوبی کشور سکونت داره از من که صاحب حساب هستم شکایت کرده تمام چت های من با نفر کلاهبردار که در این میان کلاه ما دو نفر را برداشته در واتساپ بوده و پاک شده ضمنا آدرسی هم ندارم که بخواهم پیداش کنم چون گوشی رو در جایی نامعلوم تحویل گرفته ، حالا افسر پرونده صحبت های من رو برای قاضی فرستاده و به من گفت که شما در محل سکونت خودت از اون شخص شکایت کن ، بدون ادله و مدرک چه شکایتی بکنم؟ فقط IMI گوشی که بهش فروختم رو دارم و یک شماره تماس که معلوم نیست متعلق به خودش باشه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه شماره سریال گوشی و طرح موضوع شکایت مطروحه از خود میتوانید شکایت کرده و تقاضای پیگرد کیفری متهم را بکنید .

سلام
بستگی به ادله‌ی شما و نتیجه تحقیقات داره
باید تمام شواهد و مدارک مربوط به اثبات ادعاتون‌رو به دادسرا ارائه بدین
آگهی‌تون در دیوار و گزارش پیام
مشخصات گوشی‌تون
پیکی که ارسال از طریق ایشون انجام شده
سعی کنید با ادله برائت خودتون‌رو ثابت کنید

با سلام وقت بخیر
بله اگر ثابت کنید که مورد کلاهبرداری قرار گرفتید
و اگر با پست ارسال کردید رسید پست را هم با ادله ی که دارید در پرونده قراردهید

درود
اگر ثابت کنید مورد کلاهبرداری قرار گرفته اید تبرئه می شوید.

با سلام. با مدارکی که در دست دارید میتوانید به اتهام کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید.