ارزش شکایت از کارفرما با توجه به پرونده ام چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۵ #74546266

قریب به هفت سال در یک کارگاه یا شرکت تبلیغاتی مشغول به کارم (تو قسمت تابلو سازی) تو این مدت حقوق ماهیانه داشتم کمتر از حقوق قانون کار جز یک سال اخیر که مبلغی تعیین شده برای هر متر مکعب تابلو یی که میسازم دریافت میکنم که اون هم از عرف کمتر از نصف هست البته باید بگم که مفید شاید ۵ الی ۶ سال برای این آقا من کار کردم برای نزدیک به ده دفعه اتفاق افتاد که یکی دو ماهی قهر میکردم و میرفتم بعد با بالا بردن حقوقم هر چند ناچیز دومرتبه من رو برمیگردوند سرکار طی این مدت و این اتفاقاتی که بیان کردم نه بیمه شدم نه ایاب و ذهاب نه عیدی هیچی من هیچ چیزی برای اثبات ندارم که در این مکان مشغول به کار بودم یعنی قراردادی وجود نداره جز دوربین خود محل کارم که نمیدونم تا چه مدت ضبط میکنه و شهادت صوتی که با کلک میتونم از اطرافیان بگیرم چون همه با کافرما رفیق ان البته یه چیزی الان یادم اومد ایشون هر سال کپی شناسنامه و کارت ملی منو میگرفت و میگفت که شما رو بیمه ی حوادث کردم که به شوخی همیشه میگفت که یه موقع از داربست افتادی مردی بیمه تاوان بده فکر کنم اگه این بیمه رو واقعا انجام داده باشه پس یجورایی ثابت میشه که من براشون کار میکردم حالا شما بهتر میدونی
به نظرتون من برای شکایت مشکلی ندارم؟
کارم سخت نیست؟
تقریبا چقدر گیرم میاد ؟
چجوری حساب میکنن ؟
میخوام ببینم ارزششو داره؟
آیا باید وکیل بگیرم؟ یا یه مشاوره از شما بگیرم خودم میتونم کارمو پیش ببرم؟
تو این مسیر شکایت تا به بار نشستن داستان چقدر برام هزینه بر میداره؟
کلا آدم درستی هم نیست چون همه ی این موضوعات یعنی حق من رو میدونست و بهم نداد میخوام حالشو بگیرم و حقمو بگیرم این همه سال عمرم رفت بخاطر عدم آگاهی از حق خودم و شرایط کار
ببخشید زیاد حرف زدم خواستم کامل بگم هرچند بازم فکر میکنم یه چیزایی یادم رفت

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیزبا توجه به گفته هاتون شما حتما میتونید در مورد خواسته های قانونیتون شکایت کنین وبحقتون برسین اگه مدارک ودلیل کافی داشته باشین..اینجور که شما گفتین اگر راست باشه مبلغ قابل توجهی میتونین بگیرین.مشاوره هم بخواین من در خدمتتونم ومیتونین کارتونو پیش ببرین