بعد از یک سال معلوم شد که وام منزل ۶۰ میلیون بوده، من باید از کی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #74517607

با سلام
من یک خونه ای رو از کسی که خودش به صورت بدون سند از سازنده خریده، خریدم
یعنی اینکه فروشنده ی اصلی خونه ی من این خونه رو اول از سازنده به پیش خرید قولنامه ای و بدون سند خریده و بعد به من به صورت قولنامه ای و بدون سند فروخته.
حالا تو قولنامه ی من در جای نام فروشنده، نام سازنده زده شده و نام فروشنده ی اصلی خونه ی من زده نشده. نمیدونم چرا؟
ولی گفتن که چون سند نداشته اینطوری زدن
حالا مشکل اصلی اینجاست که که توی قول نام گفته شده وام این خونه ۴۰ میلیون تومنه ولی بعد از یک سال معلوم شد که ۶۰ میلیون بوده و یک قیمت ۲۰ سال میلیون تومنی بابت دیر کرد رفته روش که جمعا شده ۸۰ میلیون .
حالا من باید از کی شکایت کنم؟
سازنده آه در بساط نداره و تو نون شبشم مونده و شکایت از اون جز زندان رفتنش سودی برای ما نداره
درضمن این مشکل برای کل واحد ها اتفاق افتاده ولی فقط ماییم که به صورت قولنامه در قولنامه خریدیم .
با تشکر
خداحافظ

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح اینگونه از شکایت ها لزوما باید توسط وکیل متخصص صورت پذیرد. اکیدا از هر نوع اقدام خود سرانه و غیر کارشناسی خود داری کنید.