توقیف خودرو در حالت مستی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۴ #74493168

سلام وقتتون بخیر
بنده امشب به دلیل کار واجب با پوشاندن پلاک خودرو در ساعت منع تردد در آزاد راه دستگیر شدم که از من تست الکل۰ هم گرفتن و مثبت شد و به کلانتری ارجاع دادند و ماشین توقیف شد
در
پرونده رانندگی در حالت مستی و پوشاندن پلاک قید شده
خواستم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما مرتکب دو جرم شده اید مصرف مشروبات الکی که به دادسرای ارشاد ارجاع میشود و همچنین مخدوش کردن پلاک که حبس یا جزای نقدی دارد. در خصوص اتهام مصرف شرب خمر توصیه میکنم از یک وکیل متخصص استفاده نمایید.

سلام شما مرتکب دو جرم شده اید مصرف مشروبات الکی که به دادسرای ارشاد ارجاع میشود و نیاز به وکیل دارید و همچنین مخدوش کردن پلاک که حبس دارد.

شما دوجرم مرتکب شدین مستی در هنگام رانندگی ومخدوش کردن پلاک خوردو

اگر مصرف شرب و خمر شما را بتونند اثبات کنند نسبت به آن شلاق خواهی خورد اما اگر بتونی از اتهامت در بری تبرئه شده و اوتومیبل نیز آزاد می گردد لذا توصیه اکید می کنم با یه وکیل متخصص شهر خود درخصوص نحوه اظهارات خود بر چگونگی برائت مشاوره انجام بده

درود بر شما، در خصوص شرب خمر ممکن است حکم به شلاق داده شود، در خصوص توقیف خودرو نیز تا ۳ ماه امکان توقیف وجود دارد

با درود
نسبت به استعمال مشروبات الکلی، شلاق
نسبت به پوشاندن پلاک ممکن است حبس در نظر گرفته شود لیکن قاضی می‌تواند حکم به‌ جزای نقدی دهد.

حداقل یک ماه و حداکثر ۳ ماه میتوانند خودرو را توقیف و در پارکینگ نگه دارند .