همسرم در دادگاه منکر ترک کردن من شده، چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۷ #74489073

سلام
شوهرم دو ماه خودش خونه رو ترک کرد و سر یه بحثمون رفت شوهرم چند تا پیام نگه داشته ازم که من بهش گفتم حق نداری بیای خونه این مال زمانیه که شوهرم ۱ ماه اول و خونه نیومده بود ولی وکیلشون اومد تو شورای حل اختلاف گف که دوماه خونه بوده و ترک نکرده از من خواستن شاهد بیارم اون دو ماه نبودنشو کلا زد زیرش گف خونه بوده اگه پیامارو نشون دادن این رو میشه گفت که کتمان کردن نبودنشو و محکوم شه یا من محکوم میشم اگه شاهدم ببرم کمن خونه تنها بودم و اون اقا خونه رو ترک کرده

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود می توانید موضوع را اثبات کنید

درود
اگر شاهد دارید بهتر است استشهادیه تنظیم کنید.

تگر دادگاه استاد به شهود کرده شما باید شهود خود را به دادگاه ببرید مبنی بر اینکه اظهارات شما را گواهی نمایند

با درود
باید هر مدعی بتواند ادعای خویش را اثبات نماید، با حرف نمی‌توان گفت موفق میشوید یا خیر، مستند، و با ارائه ادله محکمه پسند از خویش دفاع نمایید، حتی المقدور جهت جلوگیری از تضییع شدن حقتان میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید.

درود
اگر شاهد دارید بهتر است استشهادیه تنظیم کنید

سلام، آن پیامها می تواند اماره ای بر ترک منزل باشه، قطعا همسرتون از انها استفاده نمی کند.شما هم می توانید شاهدی بر ترک منزل شوهرتون ببرید و محکوم نخواهید شد.