کارفرما میتواند مجددا از پرونده مختومه شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #74482356

با سلام در سال ۹۷ کارفرمای اینجانب به بنده اتهامات جعل و سرقت و خیانت در امانت زدند و در شعبه دادیاری قرار منع تعقیب برای بنده صادر شد و در سال ۹۹ بع علت اعتراض ایشان پرونده به شعبه کیفری داده و تقاضای کارشناسی دادند اما ایشان در روز کارشناسی حاضر نگردیده و چند روز بعد از آن رضایت بر روی پرونده گذاشتند و حکم برایت قطعی برای اینجانب صادر و پرونده مختومه شد اما ایشان زمان کمی بعد حکم مجددا همان شکایت قبلی را با همان موضوع بدون مدرک جدیدی مطرح نموده که بنده حکم برایت را به قاضی داده اما قاضی پرونده بعد از چندین ماه هم چنان پرونده را باز نگه داشته است

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همان موضوع باشد و حکم قطعی صادر شده باشد خیر ولی شکایت جدید و دلایل جدید قابل رسیدگی است