آیا دادگاه تجدید نظر باز شاهدین را احضار خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۱ #74403403

بسلام علیکم یک سال پیش چند نفر به بهانه اینکه من به آنها بدهکارم به مغازه ام حمله کرده دستگااها را تخریب و بنده را کتک زده بودند یکی دو نفر شاهد گواهی پزشکی قانونی و مدارک بردم دادگاه بدوی ۲ سال زندان و ۴۰ میلیون تومان آنها را جریمه کرد حال انها اعتراض کردند و بنده را به دادگاه مرکز استان خواستند مجرمین سفسطه میکردند و می گفتند که تو فقط یک نفر شاهد بردی و شاهد هم گفته من تخریب وکتک کاری ندیدم آیا این سفسطه متهمین را قبول خواهد کرد؟ آیا دادگاه تجدید نظر باز شاهدین را احضار خواهد کرد مرکز استان خیلی دور است و یک سال است از ماجرا گذشته و حال شاهدان را نمی توان پیدا کرد
لطفا راهنمایی ام بفرمائید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه تنها یکنفر شاهد بر مدعای خود دارید،سفسطه نیست اما اینکه به این ادعا وقعی از سوی دادگاه نهاده میشود یا خیر،بسته به نظر قاضی تجدید نظر است.الزام حضور شما در دادگاه هم کاملا بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده است،عموما حضور شما درین مرحله الزامی ندارد و قاضی از شما نمیخواهد ولی توجه داشته باشید که اگر ایشان شما را احضار نمودند،میبایست حاضر شوید