اگر یه واحد آپارتمان ملک ورثه ای باشه و همه ورثه تمایل به ساخت مجدد داشته باشند و یکی از ورثه نخواهد بسازد می تواند از نظر قانونی سهم دیگران را بخرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #74383919

سلام وقت بخیر . ببخشید مزاحم میشم می خواستم بدونم اگر یه واحد آپارتمان ملک ورثه ای باشه و همه ورثه تمایل به ساخت مجدد داشته باشند و یکی از ورثه نخواهد بسازد می تواند از نظر قانونی سهم دیگران را بخرد؟ قیمت ملک رو کارشناس تعیین می کنه؟ اگر آنها شکایت کنند که ایشان اجازه ساخت نمی دهد مزایده انجام می شود یا فقط قیمت کارشناسی رو ملک تعیین می شود و ورثه مخالف ساخت و ساز می تواند با قیمت کارشناسی سهم دیگران را بخرد . ممنون از شما .

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مالکیت مشاعی همه وراث در این آپارتمان و شراکت همگی، هیچ یک از وراث بدون اجازه دیگری حق دخل و تصرف در مال مشاع را ندارند و به منظور خاتمه دادن این شراکت یا می بایست توافق کنند و در صورت عدم توافق، اقدام به افراز و در صورت عدم قابلیت افراز نسبت به اخذ دستور فروش از مرجع قضایی اقدام نمایند که در این صورت هر یک از وراث یا اشخاص ثالث امکان خرید مال موضوع شراکت را دارند

با سلام و احترام چون مال مشاع می باشد و تمام مالکین در جز جز آن مالکیت دارند بدون اختیار حتی یکی از مالکین نمی توان کاری انجام داد و میتوانند جلوی شما را بگیرند برای اینکار شما راه های قانونی وجود دارد مانند تقسیم و.... می توانید به وکیل مراجعه تا حضورا مورد شما بررسی و راهنمایی شود موفق و پیروز باشید

برای تصرف در ملک مشاعی و تصمیم نسبت به آن نیاز به اذن تمامی وراث خواهد بود

-- امکان ساخت بدون موافقت تمامی مالکین وجود ندارد .
-- در صورتیکه مالکین مشاع درخواست دستور فروش بدهند دادگاه اقدام به مزایده کرده و هرکس قیمت بالاتری پیشنهاد نماید برنده مزایده میشود .

با درود
چون مشاع است می‌تواند مانع شود، برای شما راه های قانونی دیگری متصور است.

درمال مشاع یک ورثه هم می تواند ممانعت نماید اما درمورد سئوالتون اینکه می تواند بخرد
در صورت فروش سایر وراث بله می تواند بخرد

در صورت مخالفت یکی از وراث امکان ساخت و ساز فراهم نیست مگر اینکه سهم آن ورثه خریداری شود