ایا میتوانم با خودرو ساز توافق کنم چک ها را پرداخت کنم و بعدا برای پول هایی که به شخص دادم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #74383719

با سلام خرداد ۹۷ یک خودروی ساینا صفر از شخصی بصورت اجاره به شرط تملیک خودرو با اقساط ۲۴ ماهه هرماه ۲.۴۰۰ منعقعد نمودیم که قسط اخر دز محضر پرداخت و سند بنام گردد شماره کارت نیز برای واریز اقساط اعلام شد
تا این لحظه تمام اقساطم پرداختم کردم تا اینکه چند رپز پیش از دایره حقوقی خودروسازی با من تماس گرفتن که شماره شما رو برگه های گارانتی بود اسم صاحب خودرو رو بردن و اعلام کردن ایشان از پارسال خرداد ماه ۴ فقره چک دادن و خودرو را بع صورت لیزینگ تحویل گرفتند اکنون هیچکدوم از چک ها پاس نشده تلفن جواب نمیدهد میخواهیم توقیف خودرو را بگیریم
متاسفانه این شخص متواری شده و جواب نمیذهد من چکار میتونم انجام بدم که نه پولی که این یکسال و خرده ای دادم از بین نره و هم اینکه ماشین رو بتونم نگه بدارم و سند بزنم چون میدونم شرکت لیزینگ کاری به قرارما ندارد و خودرو را توقیف میکند ایا میتوانم با خودرو ساز توافق کنم چک ها را پرداخت کنم و بعدا برای پول هایی که به شخص دادم شکایت کنم بهترین راه حل چیست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
با مراجعه به شرکت خودروساز اعلام نمایید اقساط را پرداخت میکنید و در همین زمان دادخواست الزام به تنطیم سندرسمی را مطرح نمایید.
میتوانید جهت تنظیم دادخواست با ما تماس بگیرید.

سلام وقت بخیر....اگر خودرو ساز توافق رو قبول کرد خوبه واگر نور رو بر عیه اون شخصی ک متواری شده وخودرو ساز ی شکایت تنظیم کنید واصل ماجرا را عنوان بفرمایید وتقدیم دادگاه نمایید...