بیشتر از نرخ واقعی اجناس قیمت خورده اند؛ آیا بنده با اثبات این قضیه میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۲ #74378504

باسلام
بنده یه تصادفی داشتم جرحی بود و بنده مقصر شناخته شدم دادگاه خسارت بدنی را مشخص کرده. و الا شاکی یکسری فاکتور نشان داده است برای دریافت خسارت (وارده به خودرو) خود و بنده با تحقیقاتی که کرده ام متوجه شدم ام فاکتور ها صحیح نیستن و بیشتر از نرخ واقعی اجناس قیمت خورده اند ایا بنده با اثبات این قضیه میتوانم شکایت کنم؟به چه عنوان؟
ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات می توانید شکایت خود را از طریق سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری کنید

درود بر شما، در این خصوص صرف ارائه فاکتور کافی نخواهد بود، خسارت بایستی توسط کارشناس تعیین شود.

با سلام و احترام شما هم میت وانید نسبت به ادعای ایشان و فاکتر هایی که تحویل داده اند فاکتر تحویل بدی همچنین در خواست کارشناسی برای تعیین خسارت کنند و چنانچه علیه شما باشد می توانید به نظریه کارشناسی نیز اعتراض نمایید موفق و پیروز باشید - با احترام صلاح الدین عالمی

شما اعتراض نمایید به قیمت فاکتورها تا به کارشناسی ارجاع بشه

مدعی باید برای اثبات ادعای خود اقدام به طرح دعوا کنند خسارت با نظریه کارشناس دادگستری مشخص میشود

درود
خسارت با کارشناسی تعیین میشود فاکتور به تنهایی کافی نیست

با درود
در جلسه مبتوان بدان ایراد کرد.
از طریق اتحادیه و تعزیرات نیز قابل پیگیری است