ماده قانون اجرای محکومیتهای مالی جهت اجرای حکم بعد از استهلاک اجرای حکم قبلی در همان موضوع واحد چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #74365316

با سلام و تشکر از راهنمایی های ارزشمند وکلای محترم .همسر بنده سال قبل ۲۰۰ سکه از ۳۱۵ سکه مهریه اش را به اجرا گذاشته که با درخواست اعسار بنده تقسیط شده و هر ۵ ماه یک سکه پرداخت میکنم و حال در درخواست دیگری از طریق شورای حل اختلاف درخواست ۴ سکه دیگر از مانده مهریه کرده که بنده توانایی پرداخت ندارم ولی درخواست اعسار با وجود ارائه شواهد و مدارک رد شده و مهلت اعتراض دارم لطفا در مورد ماده قانون که اجرای حکم در خصوص موضوع واحد بعد از اتمام اجرای حکم قبلی می باشد برای دفاع در اعتراضم راهنمایی نمایید متشکرم .

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: ابتدا خدمت شما بزرگوار عرض کنم اجرای احکام فقط باید تا ۱۱۰سکه برای شما اجراییه صادر میکرد که مازاد از۱۱۰ سکه فقط با تمکن مالی زوج و داشتن اموال قابلیت وصول پیدا خواهد کرد . لذا اجراییه برای ۲۰۰ سکه قابل بررسی و تعدیل است .

اما مرتبه دوم : با توجه به صدور حکم اقساط با احراز اعسار حضرتعالی مجددا دادخواست اعسار دادن موضوعیت ندارد تا چه رسد به اینکه در همان ماهیت رسیدگی منجر به صدور رای شود لذا به اسیتناد تقسیط صادره با مراجعه به دادستان محترم رای را بلا اثر و از اعسار قبلی استفاده کنید

سوم اینکه : دادخواست تعدیل اقساط را تقدیم دادگاه کنید و تقاضا کنید هر ۸ الی ۱۰ ماه تعدیل نماید که با وضعیت موجود و دستورالعمل جناب آقای آیت الله رییسی اقساط را باید بنا بر تمکن مالی زوج قرار دهند و از زندانی نمودن بابت مهریه خودداری نمایند