آیا به غیر از سکه می شود نصف دارایی زوج را هم به عنوان مهریه در عقدنامه تعیین کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #74364229

خانواده ی دختر می خواهند در عقدنامه علاوه بر سکه، نصف دارایی پسر هم به عنوان مهریه ثبت شود، آیا ثبت این مورد به عنوان مهریه امکان پذیر است؟ آیا این از نظر حقوقی مشکلی پیش نخواهد آمد؟مثلا تعداد سکه از دارایی پسر برداشت میشود که نصف آن متعلق به دختر است!

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میشود ولی بایستی این اموال مشخص باشند .

سلام بله می شود و شرط صحیحی است .

باسلام ووقت بخیر
زوجه میتواند اموال زوج را به عنوان مهریه قرار دهد. ولی (مهریه باید مالیت داشته باشد و وجودداشته باشد باید مشخص شود مثلا یک ملک با مشخصات فوق به عنوان مهریه زوجه می باشد .)