هزینه دوربین با من است؛ یا باید بماند تا دزد پیدا شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #74359364

سلام.
لوازم یک فروشگاه رو کامل خریداری کردم و به دلیل نداشتن انبار خود مغازه رو به مدت پنج ماه اجاره کردم که لوازمیو که خریدم از صاحب ملک بفروشم و و چند قلم جنس هم توی فروشگاه بود که صاحب مغازه بهم امانت داد تا موقع تخلیه. یکیش دوربین مداربسته بود. سه تا دوربین بود که دو تاش بیرون فروشگاه نصب بود ( محل دسترسی خیلی اسون بود ) یکی داخل. دو تا دوربین بیرون مغازه رو دزدیدن و به کلانتری شکایت کردیم و خود صاحب‌ ملک‌ صورت جلسه رو امضا کرد. الان من دیگ کاری با مغازه ندارم خاستم تحویل بدم که میگه دوربین و از تو میخام بیار چک‌ تخلیه رو بدم. رفتیم‌ کلانتری بهش گفتن دزد زده ایشون که برنداشته پولشو میخاید باس مراحلش طی بشه. خاستم ببینم هزینه دوربین پای منه یا باس بمونه دزد پیدا شه
ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی این موضوع ارتباطی با شما ندارد مگر اینکه خلافش ثابت شود که ان زمان باید جبران خسارت نمایید
موفق و پیروز باشید

چنانچه به تشخیص قاضی مرتکب تقصیر شده باشید مکلف به جبران خسارت هستید

باسلام
به دلیل امانی بودن در اختیار شما
اگرسهل اگاری در خصوص سرقت دوربین از جانب شما باشد بایستی پرداخت نمایید

نخیر، با توجه به اینک شما مقصر نبودید و قصوری در نگداری نداشتید و صرفا به خاطر دزدی فرد دیگر، برعهده شما نمی باشد،

با توجه به امانی بودن ید شما در مغازه استیجاری ، چنانچه اهمال شما ثابت نگردد جبران خسارت وارده بر عهده شما نخواهد بود .

باتوجه به اینکه دوربین ها را به شما امانت داده است و شما مستاجر بوده اید به نظر می رسد شما باید بهای دوربین ها پرداخت نمایید ودر صورت پیدا شدن سارق به ایشان مراجعه نمایید.