ادعای جعل امضا مینمایند، چطور از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #74357936

سلام
بنده در اداره ای ۴ سال پیش فیشهای واریزی بحساب اداره را با اطلاع همکارم به اسم ایشان نوشتم و امضا ایشان را زدم البته با اطلاع حسابدار اداره این امر صورت گرفته الان این آقا یون ازم تو پرونده اختلاس شکایت کردند و ادعای جعل اسناد و امضا کردند باید چه کار کنم من که خبر از اختلاس نداشتم و نمیدونستم اینا دارند تخلف میکنند و پای منو بیگناه در پرونده باز کردند نوشتن بیلانها را قبول کردم و امضا را قبول نکردم لطف راهنمایی کنید چه کنم

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیاز به بررسی دقیق پرونده و مستندات است. علی الحساب موضوع فاقد سوء نیست و نیز با فرض عدم نفع مادی و مالی در این موضوع قابلیت مانور دارد

سلام و عرض ادب. به شما توصیه میکنم وکیل اخذ نمایید. باید اظهارات شاکی، دلایل و مدارکی که علیه شما طرح شده به دقت توسط ایشان برسی گردد تا با ملاحظه این موارد بتواند به شما کمک کند.

بسمه تعالی : ابتدا عرض کنم : با توجه به مواردی که فرمودید جرم شما محرز است و فقط زمانی میتوانید رای برائت اخذ کنید که همکارانی که فرمودید اقرار بر توطئه بر علیه شما کنند و شما را مبری از هر گونه جرمی اعلام کنند .
نکته : از طریق ترفندهای قانونی ( راهکارها و اقداماتیکه به اثبات ادعای شما موید گردد) فقط به نتیجه خواهید رسید

باید پرونده به طور کامل مطالعه شود ولی به طور کلی می توانید دفاع کنید که در خصوص جرم انجام گرفته هیچ گونه سوء نیتی نداشته اید.