درخواست افراز ملک مشاعی به دادگاه رو بدیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #74349622

سلام ما یک پیش درخواست مبنی بر افراز یک باب ساختمان مسکونی داشتیم که سه دانگ بود بعد از یکسال پیگیری ما جدیدا یعنی اسفند ۹۸ به عنوان متقاضی مراجعه کردیم و اداره ثبت شفاها به ما گفتند که متراژ کارشناسی ملک شما از نوشته داخل سند کمتره و باید در قالب یک قولنامه از همسایه این متراژ رو بگیرید سوال دقیق من این هست که اولا چرا مرتبا هیچ اطلاعیه و یا ابلاغیه‌ای به هیچ کدوم از طرفین داده نشده دوما مگر زمانی که سند سه دانگ تنظیم می‌شده مساحت ملک مد نظر قرار نمیگیره؟ چون در نامه شهر داری نوشته این ملک طبق طرح تفصیلی قابل افراز نمیباشد. همسایه هم که می‌دونه مساحتش از واقعیت بیشتر نوشته شده از قبلا عدم تمایلبه همکاری رو ابراز کرده و با توجه به اینکه هیچ ابلاغی نگرفته داره پرخاش می‌کنه نمیشه ما قید اون دومتر رو بزنیم و تعهد هم بدیم که بعدا ادعایی نسبت بهش نداریم؟ اگر بخواهیم از دادگاه اقدام کنیم میشه از کارمند اداره ثبت که سهل انگاری کرده رو مورد تذکر قرارداد؟ چون به علت عدم اطلاع دقیق افراد این دسته افراد با دلال بازی برای خودشون موقعیت ایجاد میکنند و میگن بهتره ما با فرد همسایه یا مثلا شریکتون صحبت کنیم تا قانع بشه به ما هم میگن باید هزینه ها رو از نو پرداخت کنید؟ متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر ملک سند رسمی دارد مرجع تشخیص قابل افراز بودن یا نبودن اداره ثبت محل وقوع ملک است

با سلام مرجع تشخیص قابلیت افراز اداره ثبت است در صورت تشخیص عدم قابلیت افراز برای این امر و در صورت لزوم تصحیح سند به دادگاه حقوقی محل رجوع کنید